Условия за ползване

Условия

1. Как да поръчам?

Можете да поръчате по един от следните начини:

- По телефон - вижте нашите телефони за връзка

- по е-мейл на
office@gsm-world.biz

- чрез skype
GSM-WORLD

- или през сайта ни
WWW.GSM-WORLD.BIZ

Изберете желаният от Вас продукт кликнете върху бутона "Поръчай". Той ще добави продукта във Вашата пазарска количка. Веднага след това можете да финализирате поръчката си , или да продължите с пазаруването, като добавите и други продукти в пазарската си количка.
За да изпратите поръчката е небходимо да се регистрирате ако все още нямата собствен профил в сайта и да кликнете на бутона "Изпращане на поръчката" . След това ще получите автоматичен е-мейл до Вашата пощенска кутия с детайлите за нея и допълнителна информация.

2. Как да променя съдържанието на количката?

- За да премахнете продукт от количката кликнете върху "Изтриване" .
- Ако желаете да закупите 2 или повече броя от един продукт променете количеството на желания от Вас брой в полето "Количество" и натиснете бутон "Обнови".
- Можете да продължите да разглеждате и да добавяте към поръчката си и други продукти като се върнете към Каталога с продукти.

3. Каква е гаранцията

Гаранционният срок е в зависимост от продукта и марката на артикула. Той е описан в пълната инфромация към всеки продукт. Някои от предлаганите продукти са с международна гаранция.


Плащане

4. Как се извършва плащането?

Има няколко начина за плащане:

4.1 С Наложен платеж /при доставка с куриер/
заплащате продуктите при получаване на стоката директно на куриера на Еконт, който ви я доставя. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството, но е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги. Таксата която се събира от фирмата доставчик и е в размер на 2,4% (с вкл. ДДС) от стойността на поръчката

4.2. В брой при получаване в рамките на София.

4.3 На място в нашия офис

4.4
При поръчка на дадена стока ние ще се свържем с вас и ще ви предоставим небходимата информация и напътствия за извъ
pшване на плащането

Доставка

5. Как става доставката?

- При желание от страна на клиента продуктите могат да се получат и лично в гр. София като можете да ги прегледате преди да ги получите и заплатите.
- Можете да ги получите и лично в нашия офис.
- За страната доставките се извършват с куриерска фирма Еконт на адреса посочен от вас /до 24 часа за София, и 48 часа за цялата страна/.
- Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 13:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена
най-рано в ПОНЕДЕЛНИК.

6. Доставката плаща ли се?

Доставката на стоките от магазина се заплаща за сметка на клиента

Извършва се е до 24 часа за София, и до 48 часа за цялата страна.
Доставката включва заявените продукти в подходяща транспортна опаковка, и гаранционна карта.

Обикновенно доставката до адрес отнема около 24-48 часа. Работим с куриерите на Еконт за доставки за страната.

Клиентът може да проследи своята пратка чрез No. на съответната поръчка.
При възпрепиятстване навременното изпълнение на доставката, уведомяваме Клиента по телефон или E-mail за настъпилите обстоятелства.

Клиентът има право да откаже доставената стока ако има видимо несъответствие на доставената стока с поръчаната.

Клиентът има право на отказ от приемане на пратката, ако цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена.

7. Кога доставят стоките?

Доставките се извършват с куриерска фирма в работно време от 9:00 до 18:00. Желателно е да дадете адрес на който може да се получи стоката в този часови диапазон. Доставката може да бъде направена и до офис на Еконт които вие да посетите в удобно за вас време в работен ден /и час/.

Продуките се доставят и в събота при желание от ваша страна.

8. Мога ли да дойда да си купя стока на място?

За да вземете стока е необходимо да я поръчате по един от описаните по горе начини. След което ще се свържем с Вас за да уточним кога ще е удобно да минете и да си я получите в нашия офис.


9. Как да откажа вече направена поръчкa?

Чрез изпращане на поръчката, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него ( потребителят ) и
GSM-WORLD.BIZ
, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт.

 

Назад
Вашият IP адрес е: 44.222.189.51
© 2007-2024 GSM World. Изработка и поддръжка от ArtProfi Studio.